Gjoni 1:4

Gjoni 1:4 ALBB

Në atë ishte jeta, dhe jeta ishte drita e njerëzve.
ALBB: Bibla Shqip
Ndaje

Devocione dhe Plane Leximi falas për Gjoni 1:4