Gjoni 1:3

Gjoni 1:3 ALBB

Të gjitha gjërat u bënë me anë të tij (fjala), dhe pa atë nuk u bë asnjë nga ato që u bënë.
ALBB: Bibla Shqip
Ndaje

Devocione dhe Plane Leximi falas për Gjoni 1:3