Isaia 40:8

Isaia 40:8 ALBB

Bari thahet, lulja fishket, por fjala e Perëndisë tonë mbetet përjetë".
ALBB: Bibla Shqip
Ndaje

Devocione dhe Plane Leximi falas për Isaia 40:8