Isaia 40:22

Isaia 40:22 ALBB

Ai është ai që rri ulur mbi rruzullin e tokës, banorët e së cilës janë si karkaleca; ai i shpalos qiejt si një vello dhe i hap si një çadër ku mund të banosh.
ALBB: Bibla Shqip
Ndaje

Devocione dhe Plane Leximi falas për Isaia 40:22