Isaia 40:20

Isaia 40:20 ALBB

Ai që është tepër i varfër për një ofertë të tillë zgjedh një dru që nuk kalbet dhe gjen një artizan të shkathët, që i përgatit një shëmbëlltyrë të gdhendur që nuk lëviz.
ALBB: Bibla Shqip
Ndaje

Devocione dhe Plane Leximi falas për Isaia 40:20