Kolosianëve 2:15

Kolosianëve 2:15 ALBB

dhe mbasi i zhveshi pushtetet dhe principatat, ua tregoi sheshit njerëzve, duke ngadhënjyer mbi ata në të.
ALBB: Bibla Shqip
Ndaje