La decisió més important de la teva vida!

Day 1 of 6 • This day’s reading

Devotional

"Déu, t'hauria de deixar entrar al cel?"
Imagina't, per un moment, que el teu temps aquí, en aquesta terra, ha arribat a un final inesperat. Aclaparat i meravellat, et trobes dempeus davant del teu Creador. Mentre que la teva confusió i temor es converteixen en expectativa i il·lusió per veure finalment la teva llar eterna, de sobte t'aturen abans d’entrar. Déu et fa una pregunta penetrant: "Per què t'haig de deixar entrar al cel?"
Com respondries?
Per sort, quan arribi aquell gran i meravellós dia per a cadascun de nosaltres, Déu no ens demanarà que realitzem una prova abans d’entrar. Malgrat això, l'escena reflexa una imatge important, que provoca el pensament i que ens permet ajudar a comprendre la salvació.
Alguns poden respondre a la pregunta de Déu fent referència a les coses bones que han fet. Uns altres podrien descriue la seva fidel assistència a les esglésies, i altres encara podrien enumerar totes les coses dolentes de la vida que han evitat. Si bé aquests són elements importants de la vida de tots els cristians, no garanteixen la salvació. Només hi ha una resposta correcta a la pregunta:
"He fet de Jesucrist el Senyor de la meva vida, i Ell ha rentat tots els meus pecats."