Ефешаните 6:12

Ефешаните 6:12 MKB

Зашто нашата борба не е против крвта и телото, туку против началствата, против властите, против светските владетели на темнината на овој век: против духовните сили на злото во небесните места.
MKB: БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет
Compartilhar