БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Macedonian - Македонски


Прочитај ја верзијата Симни ја Библиската Апликација сега

Издавач

Симни ја бесплатната Библиска Апликација

Стотици верзии во над 900 различни јазици - Библијата која оди насекаде заедно со тебе.

Симни сега
Ќе добиеш еднократна SMS порака со врска за преземање на апликацијата
Кликни за да ја преземеш апликацијата „Библија“:
Одлично! Провери на твојот мобилен уред дали го доби линкот.
Извини, се случи технички проблем. Обиди се повторно.