Дел за медиуми

Press_image

Базирана на Bible.com, апликацијата „Библија” е бесплатна мобилна Библија која може да се инсталира на речиси кој било мобилен телефон. Апликацијата „Библија” им овозможува на корисниците да ја читаат Библијата, да споделуваат стихови на нивните социјални мрежи, да ги обележуваат нивните омилени пасуси и уште многу друго—сето тоа во формат кој е во тек со модерниот животен стил кој сѐ повеќе е во движење.

Денес во заедницата на YouVersion


За медиумите

 • Симни

  За YouVersion и за Библиската Апликација

 • Симни

  YouVersion прирачник на брендот


YouVersion логоа и слики

 • Симни

  Икони на Библиската апликација

 • Симни

  Колекција на слики: Уреди

 • Симни

  Собирање на слики: Lifestyle


Медија линкови

Ти треба помош со YouVersion?

support.youversion.com


На интернетКонтакт информации за медиуми