Maтеј 1:22

Maтеј 1:22 MNT

А сето ова се случи за да се исполни она што Господ го беше кажал преку пророкот Исаија
MNT: Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик
Сподели

Бесплатни планови за читање и побожни текстови поврзани со Maтеј 1:22