Псалми 36:11

Псалми 36:11 MK2006D

А кротките ќе ја наследат земјата и ќе се насладуваат во изобилен мир.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели