Лука 7:1

Лука 7:1 MK2006D

И кога ги заврши сите Свои збо­рови кон народот, што слуша­ше, влезе во Капернаум.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели