Лука 6:23

Лука 6:23 MK2006D

Зарадувајте се во оној ден и заиграј­те, зашто голема е наградата ваша на небото. Зашто и нив­ните тат­ковци така постапуваа со пророците!
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели