Исаија 61:4

Исаија 61:4 MK2006D

и ќе ги изградат древните урнатини, ќе обноват стари урнатини и ќе подноват разурнати градови, запустени од дамнешни родови.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели