Исаија 61:1

Исаија 61:1 MK2006D

Духот на Господ Бог е врз Мене, зашто Господ Ме помаза за да им благовествувам на бедните, Ме ис­прати да лекувам скрушени по срце, да им проповедам на заробените и на зат­во­ре­ниците – отворање на темницата
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели