Битие 41:50

Битие 41:50 MK2006D

А пред да настанат гладните години, му се родија на Јосиф два сина, кои му ги роди Асената, ќерката на Поти­фера, свештеник од Он.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели

Ве охрабрува и предизвикува да барате блискост со Бог секојдневно.


YouVersion uses cookies to personalize your experience. By using our website, you accept our use of cookies as described in our Privacy Policy.