Битие 35:22

Битие 35:22 MK2006D

И кога Израил живееше во таа земја, отиде Рувим, та легна со Билха, наложницата на неговиот татко. И тоа го дочу Израил (и го прифати со огор­ченост). А Јаков имаше дванаесет синови.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели

Ве охрабрува и предизвикува да барате блискост со Бог секојдневно.


YouVersion uses cookies to personalize your experience. By using our website, you accept our use of cookies as described in our Privacy Policy.