Езекил 47:13

Езекил 47:13 MK2006D

Вака вели Господ Бог: „Еве ја рас­пределбата, според која вие ќе треба да ја разделите земјата во наследство по­меѓу дванаесетте Израилеви колена – на Јосифовите два дела.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели

Ве охрабрува и предизвикува да барате блискост со Бог секојдневно.


YouVersion uses cookies to personalize your experience. By using our website, you accept our use of cookies as described in our Privacy Policy.