Дела 16:10

Дела 16:10 MK2006D

По тоа видение веднаш посакавме да тргнеме за Македонија, бидејќи сфа­тив­ме дека Господ нѐ повикал таму да го разгласуваме Евангелието.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели