3 Јован 1:9

3 Јован 1:9 MK2006D

Јас напишав неколку збора до Црк­вата, но Диотреф, кој сака да биде прв меѓу нив, не нѐ прими нас.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели