3 Јован 1:6

3 Јован 1:6 MK2006D

Тие ја посведочија твојата љубов пред Црквата. Добро ќе направиш ако ги приготвиш пред Бога како што тре­ба.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели