3 Јован 1:14

3 Јован 1:14 MK2006D

туку се надевам дека наскоро ќе те видам, и дека ќе позборуваме лице в ли­це.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели