3 Јован 1:10

3 Јован 1:10 MK2006D

Затоа, ако дојдам, ќе му спомнам за делата негови што ги прави, напаѓајќи нѐ со лоши зборови; и тоа не му е до­волно, туку браќата сам не ги прима, а им забранува да ги примаат и оние кои сакаат да ги примат, и ги гони од Цр­к­вата.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели