2 Петар 1:6

2 Петар 1:6 MK2006D

кон знаењето воздржување, кон воз­држувањето трпение, кон трпението побожност
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели