2 Петар 1:5

2 Петар 1:5 MK2006D

затоа, грижејќи се за ова сестрано, принесете кон верата своја добродетел, а кон добродетелта знаење
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели