2 Петар 1:2

2 Петар 1:2 MK2006D

Благодатта и мирот со познавањето на Бог и Христос Исус, нашиот Господ, да ви се умножат.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели