2 Петар 1:18

2 Петар 1:18 MK2006D

И тој глас, што дојде од небото, ние го чувме, кога бевме со Него на светата гора.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели