2 Петар 1:17

2 Петар 1:17 MK2006D

Зашто Тој прими чест и слава од Бог Отецот, кога од Велелепната Слава Му дојде ваков глас: „Овој е Мојот воз­љубен Син, со Кого се исполнува Мо­ја­та добра волја.“
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели