2 Петар 1:16

2 Петар 1:16 MK2006D

Зашто ние ви ја покажавме силата и доаѓањето на нашиот Господ Исус Христос не преку измислени приказни, туку самите бевме очевидци на Не­го­во­то величие.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели