2 Јован 1:4

2 Јован 1:4 MK2006D

Многу се зарадував, зашто најдов не­кои од твоите чеда во вистина, онака како што добивме заповед од Отецот.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели