2 Јован 1:12

2 Јован 1:12 MK2006D

Вистина, имав многу да ви пи­шу­вам, но не сакав на книга и со мастило, зашто се надевам дека ќе дојдам кај вас и од устата да ви зборувам, та радоста ваша да ви биде полна.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели