2 Јован 1:1

2 Јован 1:1 MK2006D

Од презвитерот – до избраната госпоѓа и нејзините чеда, кои ги љубам во вистината, – и не само јас, туку и сите што ја познаа вистината
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели