1 Солуњаните 1:9-10

1 Солуњаните 1:9-10 MK2006D

Впрочем, верниците сами разгласуваат за нас, за нашето доаѓање кај вас, и како од идолите се обративте кон Бога за да Му служите на живиот и вистин­ски Бог, и да Го очекувате од небесата Него­виот Син, Кого Тој Го воскресна од мртвите, Исус, Кој нѐ избавува од гне­вот што доаѓа.
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели