1 Солуњаните 1:2-4

1 Солуњаните 1:2-4 MK2006D

Секогаш Му благодариме на Бога за сите вас, сеќавајќи се на вас во мо­лит­вите наши, непрестано, го споменуваме делото на вашата ве­ра, трудот на вашата љубов и истрајноста во надежта ваша во нашиот Господ Исус Христос пред Бога и Отецот наш. Знаеме, возљубени браќа од Бога, дека сте избрани
MK2006D: Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (со девтероканонски книги)
Сподели