Psalmet 102:6

Psalmet 102:6 ALBB

I ngjaj pelikanit të shkretëtirës dhe jam bërë si bufi i vendeve të shkretuara.
ALBB: Bibla Shqip
Share

Free Reading Plans and Devotionals related to Psalmet 102:6