Psalmet 102:4

Psalmet 102:4 ALBB

Zemra ime është goditur dhe thahet si bari, dhe unë harroj madje të ha ushqim.
ALBB: Bibla Shqip
Share

Free Reading Plans and Devotionals related to Psalmet 102:4