Psalmet 102:23

Psalmet 102:23 ALBB

Rrugës ai ka pakësuar fuqinë time dhe ka shkurtuar ditët e mia.
ALBB: Bibla Shqip
Share

Free Reading Plans and Devotionals related to Psalmet 102:23