Psalmet 102:22

Psalmet 102:22 ALBB

kur popujt dhe mbretëritë do të mblidhen bashkë për t'i shërbyer Zotit.
ALBB: Bibla Shqip
Share

Free Reading Plans and Devotionals related to Psalmet 102:22