Psalmet 102:16

Psalmet 102:16 ALBB

kur Zoti do të rindërtojë Sionin dhe do të duket në lavdinë e tij.
ALBB: Bibla Shqip
Share

Free Reading Plans and Devotionals related to Psalmet 102:16