Psalmet 102:15

Psalmet 102:15 ALBB

Po, kombet do të kenë frikë nga emri i Zotit dhe gjithë mbretërit e dheut nga lavdia jote
ALBB: Bibla Shqip
Share

Free Reading Plans and Devotionals related to Psalmet 102:15