Psalmet 102:11

Psalmet 102:11 ALBB

Ditët e mia janë si hija që zgjatet, dhe unë po thahem si bari.
ALBB: Bibla Shqip
Share

Free Reading Plans and Devotionals related to Psalmet 102:11