Mateu 11:16

Mateu 11:16 ALBB

Por me kë ta krahasoj këtë brez? Ai u ngjan fëmijëve që rrinë në sheshe dhe u drejtohen shokëve të tyre
ALBB: Bibla Shqip
Share