Mateu 11:1

Mateu 11:1 ALBB

Mbasi Jezusi përfundoi dhënien e porosive të tij dymbëdhjetë dishepujve të vet, u largua nga ai vend, për të mësuar dhe për të predikuar në qytetet e tyre.
ALBB: Bibla Shqip
Share