Malakia 4:4

Malakia 4:4 ALBB

"Mbani mend ligjin e Moisiut, shërbëtorit tim, të cilit në Horeb i urdhërova statutet dhe dekretet për mbarë Izraelin.
ALBB: Bibla Shqip
Share