Isaia 40:6

Isaia 40:6 ALBB

Një zë thotë: "Bërtit!", dhe përgjigja që merr është: "Çfarë të bërtas?". "Bërtit që çdo qenie është si bari, dhe që tërë hiri i tij është si lulja e fushës
ALBB: Bibla Shqip
Share