Isaia 40:19

Isaia 40:19 ALBB

Një artist shkrin një shëmbëlltyrë të gdhendur dhe argjendari e vesh me ar dhe shkrin zinxhirë të vegjël prej argjendi.
ALBB: Bibla Shqip
Share