Eksodi 1:17

Eksodi 1:17 ALBB

Por mamitë patën frikë nga Perëndia dhe nuk bënë ashtu siç i kishte urdhëruar mbreti i Egjiptit, por i lanë gjallë fëmijët meshkuj.
ALBB: Bibla Shqip
Share