Eksodi 1:15

Eksodi 1:15 ALBB

Mbreti i Egjiptit u foli edhe mamive hebre, nga të cilat njëra quhej Shifrah dhe tjetra Puah, dhe u tha
ALBB: Bibla Shqip
Share