Eksodi 1:12

Eksodi 1:12 ALBB

Por sa më tepër i shtypnin, aq më shumë shtoheshin dhe përhapeshin; prandaj egjiptasit arritën të kenë shumë frikë nga bijtë e Izraelit
ALBB: Bibla Shqip
Share